Adverteren

Jezelf, je praktijk of winkel leuk én betaalbaar op de kaart zetten d.m.v. een advertentie of een advertorial? Uiteraard is dit mogelijk, zowel in het magazine zelf als op de website.

Advertorial: dit is mogelijk bij ¼ pagina, ½ pagina en een hele pagina. Hierin kun je naar hartenlust vertellen over je onderneming, je werkzaamheden, je passie voor je bedrijf en een stukje hoe die passie ontstaan is bijvoorbeeld. Dit aangevuld met een mooie foto van jezelf, logo en of bedrijf. We kunnen je hier kosteloos in adviseren en je op weg helpen. Schroom niet en vraag gerust, want vragende mensen zijn te helpen en we doen het graag!

Advertenties: adverteren kan al vanaf € 20,- en ook hierin denken we graag kosteloos met je mee als je hulp bij de opmaak wilt. Er zijn regeladvertenties waar bedrijfsnaam, email, website, agenda en dergelijke in uitgelicht worden. Daarnaast is het ook mogelijk om je logo en bedrijfsgegevens als advertentie te promoten. Dit kan vanaf 1/15 blok tot een hele pagina.

Advertentie website: adverteren op de website met je logo en button gelinkt naar je website. Dit kan voor 2, 4, 6, 8, 10 en 12 maanden met een starttarief voor maar €70,-.

Zo zie je, er zijn verschillende mogelijkheden bij ons! Neem voor meer informatie of de volledige advertentietarieven, en aantrekkelijke kortingen, contact met ons op door een bericht te sturen naar advertenties@praktischmagisch.nl